Prodajne uspešnice

VL Prestige Premium Budgies za male papige 800 g Povečaj

VL Prestige Premium Budgies za male papige 800 g

Nov izdelek

Popolna hrana za skobčevke z dodanimi vitamini, minerali in aminokislinami.

Več podrobnosti

4,59€ z DDV

Več informacij

Zelo kakovostna mešanica semen v hrani za skobčevke Prestige Premium skrbi za uravnoteženo prehrano z vsemi življenjsko pomembnimi vitamini. Ta hrana za ptice je najboljši pogoj za močno perje, sijajne, naravne barve in za dolgo in zdravo življenje ptice. VAM semen in semena sadežev skrbijo za potrebno dovajanje vitaminov (V), aminokislin (A) in mineralnih snovi (M), Florastimul® poskrbi za optimalno kondicijo in funkcijo črevesja, chia semena za dodatno dovajanje omega 3 maščobnih kislin, lupine ostrig pa za dobro funkcijo želodčnih mišic ter za pravilno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Z nakupom hrane za ptice Prestige Premium podpirate ustanovo Loro-Parque, ki skrbi za varstvo in ohranjanje vseh vrst ptic.

SESTAVA: semena (najmanj 2 % chia), žita, rastlinski stranski proizvodi, minerali (najmanj 2 % lupine ostrig), olja in maščobe, sadje, sladkor, frukto-oligosaharidi.

ANALITSKA SESTAVA: surove beljakovine 15%; surove maščobe 6%; surova vlakna 6%; pepel 6,5%; kalcij 0,9%; fosfor 0,4%, lizin 0,35%, metionin 0,35%.